fbpx

Oktober, 2020

06oct(oct 6)17:0007(oct 7)16:00Private kanaliseringssessioner (Århus)

Event Details

Private kanaliseringssessioner

Ved en privat kanaliseringssession går jeg i trance, og en anden bevidsthed går igennem mig og har en samtale med dig.

Det kan eksempelvis være Merlin-gruppen, Mester Niham, Quan Yin eller andre, som vælger at gå igennem afhængig af, hvilke spørgsmål du ønsker svar på, og hvilken livssituation du befinder dig i.

Sessionen indledes ofte med, at du orienteres omkring den aktuelle situation på jorden lige nu, og efterfølgende er der mulighed for at få besvaret dine spørgsmål. Det vil derfor være en god idé at have forberedt nogle spørgsmål hjemmefra.

Sessionen varer ca. 1 time, hvor selve kanaliseringen typisk varer mellem 40 og 45 minutter. Det vil blive optaget og sendt på et download link til din e-mail Det koster 900 kr. 

Hvis du ønsker en privatsession, kontakt da den pågældende arrangør.

Jeg afholder ligeledes sessioner i mit center på Møn. Hvis det har interesse send mig da venligst en sms på tlf. 29 16 44 55.

Du er også velkommen til at indtale en besked, men sms foretrækkes.

Hav venligst tålmodighed med bekræftende svar fra mig. Jeg er ofte rundt i landet for at kanalisere, og på sådanne dage kan det være vanskeligt for mig at nå de administrative opgaver – tag det derfor ikke personligt, hvis der kan gå lidt tid, før jeg vender tilbage til dig. Jeg takker på forhånd for forståelsen!

Jeg afholder private sessioner på Møn, Århus, Fyn og i Kolding.

Såfremt du ønsker at være arrangør for en række af kanaliseringssessioner – evt. uden for ovennævnte områder, er du velkommen til at arrangere min. 3 sessioner – maks. 5 sessioner, hvorefter jeg med glæde kører ud og afholder disse.

Time

6 (Tirsdag) 17:00 - 7 (Onsdag) 16:00

Location

Malene Krogsgaard

Vanggårdsvej 1G

Organizer

Malene Krogsgaard50 94 18 48

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X