Regression betyder ”at gå tilbage”

Udover private sessioner hvor du stiller spørgsmålene, har du mulighed for at en session hvor du tages tilbage til tidligere liv – regression – og får mulighed for at opleve hvordan tidligere liv kan have indflydelse på din tilværelse i dag.

En regression er således en rejse tilbage til tidligere inkarnationer eller til stadier i det nuværende liv, hvor forklaringer på problemer og ubalancer i dette liv kan findes og derpå forløses.

En session indledes med en samtale, hvor jeg kort fortæller om, hvad der vil foregå under regressionen. Dernæst taler vi om, hvilke eventuelle ubalancer du oplever i dit nuværende liv, og som du ønsker belyst i regressionen.

Jeg leder dig gennem et kort afspændingsforløb over i en meditativ tilstand, hvor du vil møde din skytsånd, som er med dig på din rejse tilbage i tiden.

Du er nu i en let trance, hvor du er i kontakt med det ubevidste, og får mulighed for at hente de erindringer frem, som er allermest relevante for din nuværende livssituation. Trancen er ikke dybere end at du hele tiden er bevidst om ”her og nu”.

Undervejs stiller jeg spørgsmål, som hjælper dine erindringer på vej. Du kan få erindringer frem, som udløser stærke følelsesmæssige oplevelser; disse oplevelser vil kunne hjælpe dig til en hurtig opløsning af nuværende traumer.

Sandsynligheden for, at du i inkarnationen møder personer, som du også er sammen med i dit nuværende liv er stor, idet vi som evige sjæle tilhører en gruppe, som vi ofte lever sammen med igen og igen.

Til slut i regressionen ser du på de temaer, der var fremherskende i denne tidligere inkarnation.

Efter regressionen tager vi en samtale om din oplevelse og sætter den i perspektiv til de problemstillinger, du ønsker belyst. Du har måske også fået nogle helt andre oplysninger frem, end dem du forventede, og de kan vise sig at være væsentlige brikker til dit livs puslespil.

Pris:

  1. Sessionen varer ca. 2 timer og svarer til 2-3 liv. Pris kr. 1400.-
  2. Sessionen varer ca. 3 timer og svarer til 2-4 liv. Pris kr. 1900.-

Booking:

For aftales af dag og tidspunkt.
Send SMS til Dennis Søndergaard
Mobil nr 2916 4455

NB:

Session bliver optaget og du vil modtage en e-mail med download link