fbpx

November, 2021

13nov(nov 13)10:0014(nov 14)16:00Manifestation - 2 dages workshop, Fyn.

Event Details

Manifestation
To dages workshop, Fyn.

Kom til denne spændende workshop, hvor du vil blive meget klogere på begrebet Manifestation, -hvad der forhindrer dig i at gøre det, og ikke mindst hvordan du får værktøjerne til at manifestere ud fra den højeste energi.

At manifestere er generelt et stort emne, og mange mennesker tror fejlagtigt, det udelukkende handler om at tiltrække materiale goder.
Dette punkt vil bl.a. blive belyst, da det er en af de første overbevisninger, der vil blive arbejdet med på workshoppen, idet alt for mange mennesker prøver at manifestere ud fra mangler i stedet for overskud.

Denne workshop omhandler det at kunne hæve dit vibrationelle felt, så du kan få genopladet din livsenergi og genfinde balancen.
Herefter kan du tillade drømmene at være storslåede, så du kan ønske og tiltrække, det du virkelig gerne vil have, i stedet for det du virkelig ikke vil have, men gerne vil væk fra.

Vi kommer ligeledes ind og arbejder med sociale overbevisninger:
For hvem er du?
Hvorfor tænker du det, du gør?
Hvem har lært dig- at begrænse Dig?

Er det geografiske overbevisninger? For lige meget hvor i verden, du er født, er der religioner, politiske overbevisninger og samfundsmæssige regler, som du ikke behøver at være tilkoblet og være en del af, hvis du er BEVIDST og vælger andre valg.

Så på denne workshop vil blive guidet i at pakke alt det væk, som ikke er dit, så du igen kan finde ind til Dit lys og connecte med din indre visdom og kærlighed.

Ud fra dette nulpunkt kan du atter begynde at være kreativ og empatisk, så du kan sætte afsted på den nye vej, som du virkelig er kommet her for – uden begrænsninger af fortidens erfaringer.

Sted: New Concept Center, Pilegårds Alle 1, 5550 Langeskov
Dato: Lørdag d. 13. november – Søndag d. 14. november
Tid: kl. 10-16.
Pris: 1.800 kr. inkl. te, kaffe og frokost.
Tilmelding
”Begrænset holdstørrelse”
e-mail: info@dennissoendergaard.dk
SMS: +45 2916 4455

Time

13 (Lørdag) 10:00 - 14 (Søndag) 16:00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X