fbpx

November, 2020

26nov19:3022:00Liv mellem livene.Fyn

Event Details

Liv mellem livene.

Der er gennem tiden diskuteret og spekuleret meget om, hvad der sker, når vi dør, og for mange også en frygt for det, at skulle forlade en jordisk inkarnation.

På denne aften vil Dennis sammen med Mestrene gennemgå alle processerne, fra du tager de sidste åndedrag til du igen tager de første i en ny inkarnation.

Du vil blive guidet i, hvordan hele renselsesprocessen foregår, og hvordan du selv via dit frie valg er medbestemmende til, hvilke temaer, du vil arbejde med i den næste inkarnation.

I denne klarhed vil du blive opmærksom på, hvor stor magt og indflydelse du selv har over din inkarnation, og også en forståelse for, at de ting der kommer til dig, er noget du selv har bedt om, i den læreproces, det er at være i livets skole her på Jorden.

Kom og vær med til denne spændende kanaliseringsaften, hvor du vil kunne tage store forståelser med hjem, omkring hvordan forløbet i livet mellem livene sker, og ikke mindst indsigterne i, hvor megen andel du selv har og har haft i de læreprocesser, du har lige nu i dette liv.

Pris 150.-

#dennis #søndergaard #trance #Channeling #Kanalisering #trancemedie #medie

#Niham #MerlinGruppen #open2channeling

 

Time

(Torsdag) 19:30 - 22:00

Location

Langeskov Kropspleje

Pilegårds Alle 1, 5550 Langeskov

Organizer

Jesper Cordt40 72 49 49

X