fbpx

Maj, 2022

18may19:0021:30Kanalisering med Dennis Søndergaard - Frihed på alle planerKolding

Event Details

🍀 Frihed på alle planer – Sananda

Sananda vil denne aften komme igennem og tale om frihed på alle planer.

🕉️ Mange mennesker har en overbevisning om, at når de får det rigtige arbejde, bliver de fri. Når de finder den rigtige partner, vil livet blive nemmere. Når de taber sig / stopper med at ryge / stopper med at drikke / …, vil de være fri.

🕉️ Frihed er ikke noget man kommer hen til – det er noget man er via sine valg og beslutninger.

🕉️ Frihed er en sindstilstand som findes indeni hver enkelt person. Men lige så snart du er bange for at miste status / økonomi / anerkendelse, er du villig til at gå på kompromis med din frihed.

🕉️ Med andre ord så lever de fleste mennesker ud fra overbevisningen om, at deres identitet er baseret på hvad de gør og har, og ikke hvem de er.

🕉️ Og da samfundet er skruet sammen på en sådan måde, at der hele tiden skal være vækst og forbedringer i alt hvad du udfører, vil du aldrig nå til det sted, hvor du vil føle dig tilstrækkelig, så længe du måler dig selv på, hvad du har, og hvad du gør.

🕉️ Denne aften vil Sananda derfor hjælpe dig til at komme hjem til dit selv via kanaliseret viden og visualiseringer, så du igen kan fornemme og huske frihedens vingesus.

Pris 150.- Kr. inkl. kaffe og te

Time

(Onsdag) 19:00 - 21:30

Location

Kolding Uddannelsescenter (Kuc)

Organizer

Chelina Ørnkjær22 33 65 08

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X