fbpx

November, 2023

23nov19:3022:00JEG ER - I AM

Event Details

JEG ER – I AM

🌟 Oplev din guddommelige essens på en magisk kanaliseringsaften! 🌟

Har du nogensinde tænkt over, hvem du virkelig er? At sige “Jeg er…” er ikke kun en simpel sætning, det er en kraftfuld erklæring om din guddommelige essens. På vores kommende kanaliseringsaften vil vi udforske netop dette.

☯️ “Jeg er… den jeg er…” ☯️

At anerkende den guddommelige kerne i dig selv giver dig mulighed for at forbinde med en kraft, der kan skabe mirakler. Vi vil guide dig gennem en rejse, hvor du kan opdage og omfavne din sande natur. Med denne forståelse kan du begynde at manifestere alt det, du ønsker i dit liv.

💫 Tag ansvar for dit liv – Skab din eget skæbne 💫

På denne aften vil vi også dykke ind i betydningen af at tage ansvar for alle aspekter af dit liv. Når du tager ejerskab for dine tanker, følelser og handlinger, åbner du op for en verden af uendelige muligheder.

🌈 Se igennem tågerne af begrænsninger 🌈

Vi vil udfordre de fysiske, sociale og geografiske begrænsninger, der kan holde os tilbage. Gennem kanalisering vil vi hjælpe dig med at se klart og finde modet til at bryde igennem disse tåger og omfavne dit fulde potentiale.

Event detaljer:

Dato: Torsdag d. 23. november
Tid: 19:30
Sted: Pilegårds Alle 1, 5550 Langeskov, Danmark
Pris: 180 kr

Vi inviterer dig til en aften fyldt med dyb indsigt, spirituel vækst og en forbindelse til din indre guddommelighed. Du vil gå hjem med værdifulde værktøjer til at skabe positive forandringer i dit liv.

Tilmeld dig nu, og vær med til en oplevelse, der vil løfte dig til nye højder!

Kærlige hilsner,
Dennis Søndergaard – Trancemedie

Time

(Torsdag) 19:30 - 22:00

Location

Pilegårds Alle 1, 5550 Langeskov, Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X