fbpx

Maj, 2021

29may(may 29)10:0030(may 30)17:00Great Mine Great Awakening - 2 dages workshop

Event Details

Great Mind – Great Awakening.

Kom og vær med til denne spændende workshop, hvor du får muligheden for at lære de elementer, som kendetegner en person med et Great Mind/Stor Bevidsthed.

Du vil gennem de 2 dage få flere kanaliseringer med Mestre, som hver især på deres felt vil guide dig gennem de bevidsthedslag, som gør, at DU kan få mulighed for at hæve dig til selv at være en person med et Great Mind/Stor Bevidsthed.

Når du har en stor bevidsthed, VED du på et dybt plan, at du selv gennem lærerige udfordringer bliver givet de værktøjer til med stort overblik og kærlighed, der skal til for at navigere dig igennem en hvilken som helst situation, dit liv præsenterer dig for.

Kendetegnende er tilliden og troen på at selv de sværeste læreprocesser, du møder gennem det jordiske hjul, blot er ting, du selv har bestilt for på sjælsplan at udvide din bevidsthed. Når vi som mennesker kan komme dertil, vil vi opleve så megen mere glæde og nærvær i selv de helt daglige gøremål, som vil berige vores liv med en helt anden ro, som ikke kan findes på anden vis.

1. Kanalisering med Barmhjertighedens Gudinde Quan Yin.
I denne kanalisering vil Quan Yin guide dig gennem de 3 ben, som kærlighed står på, – nemlig: Respekt, Tolerance og Nærvær. Du vil blive bevidst om, at alt indeni dig reflekterer alt uden for dig. Hun vil derfor hjælpe dig til med de 3 ben i kærlighed, at du kan tage så meget vare på dig, at det bliver som have en kærlighedsaffære med dig selv.

2. Mester Niham kommer igennem med øvelser til, hvordan du kan bevare en ydmyg og taknemmelig tilgang til den evige lære gennem livet. Det er det gennemgående tema for workshoppen, at ved at se noget godt i alt, bliver det en mesterlære i at være sig selv bevidst, så du kan lære af, at alt der foregår omkring dig, også er inde i dig.

3. Lady Nada, også kendt som medlem af Karmarådet, hvor hun bl.a. hjælper via lederskab med fasthed og beslutsomhed, ¨ Jeg stimulerer det Guddommelige i alt¨
Hun vil i sin kanalisering arbejde med dig, så du forstår og respekterer: Rettidig omhu fra ord til handling. På denne måde vil du altid vælge den højeste vej, så du ikke bliver indfanget af dine begrænsninger, selvværd og ego. Når du bliver bevidst om, ikke at ¨springe over hvor gærdet er lavest¨ men vælger den højeste vej til det højeste bedste, vil du kunne mestre den rettidige omhu i altid at GØRE, hvad du SIGER, så historiefortællingerne ikke mere giver mening i dit liv.

4. Merlin-Gruppen kommer i denne kanalisering igennem med øvelser på, hvorfor universet er den bedste bank at spare op i, da den giver tifold tilbage.
En person med et Great Mind/Stor Bevidsthed ved, at de aldrig vil komme til at mangle noget gennem livet, og derfor er de heller ikke bange for at dele hverken viden, kærlighed eller økonomi. Så derfor er spørgsmålet: Sparer DU op?

Der vil gennem de 2 dage blive arbejdet meget med din energi og din bevidsthed fra den anden side, så det er ikke kun ved kanaliseringerne og øvelserne, du bliver trænet.
Så husk at tilbringe din tid på workshoppen med netop Rettidig omhu i alt, hvad du gør, for den måde vil du opdage, hvor meget din bevidsthed vil vokse.

Kom nu med, og gør dig klar til den store opvågning, så du kan være med til at nyde den flotte solopgang og være forberedt til et fantastisk og storslået liv i overflod på alle planer, – hvis du altså tør og synes du fortjener…

Dato: Lørdag d. 29. maj – Søndag d. 30. maj
Tid: kl. 10-17.
Pris: 1.800 kr. inkl. te, kaffe og frokost.
Overnatning: 400 kr. inkl. aftensmad og morgenmad.
Tilmelding
”Begrænset holdstørrelse”
e-mail: info@dennissoendergaard.dk
SMS: +45 2916 4455

Time

29 (Lørdag) 10:00 - 30 (Søndag) 17:00

Location

High Vibrations Center

Strandskovvej 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X