Gudommelige Sex – En podcast der rykker

Sexologen Robert Lubarski har sat sig ned foran mikrofonerne med tidligere it-mand Dennis Søndergård, der nu i sit liv er blevet trancemedie. Dvs. En dag blev det ham klart, at et råd bestående af over 2000 individer talte igennem ham. Rådet kalder sig “Merlin” og er her for, at lære os hvordan vi kan gøre livet mere Magisk. Robert Lubarski har fået lov til, at spørge Merlin om alt og denne mulighed bruger han til, at få mere viden om noget af det, som vi mennesker har aller sværest ved, nemlig kærlighed og sex.

Velkommen til: “Guddommelig Sex”

 

EP 003 – Vi stiller skarpt på mandens pik  

d. 10. maj 2020

Hvad betyder størrelsen?

Vi taler om skam og hvor vigtigt det er at bruge sin penis med omtanke, så vi kan skabe et seksuelt eventyr, med den smukke energi, der er i og omkring vores pik.

Vi kigger på udløsningen og hvordan vi kan nyde den mere og spørger os selv hvor meget kvinder egentlig ved om mandens orgasme.

EP 002 – Mandens seksualitet, fantasier og liderlighed 

d. 26. april 2020

Sexologen Robert Lubarski, interviewer den universelle bevidsthed “Merlin”om hvad vil det sige at være en mand.

Så glæd dig til en lille række programmer hvor vi fokuserer på hvad det vil sige, at have den maskuline biomasse og det at have en pik.

I dette program spørger Robert, ind til hvad det maskuline er i forhold til det feminine, og om vi lige så godt kunne være sammen med en anden mand og hvad værdien er i både det maskuline og det feminine.

Vi taler også om hvorvidt vores seksuelle fantasier, kan være en flugt eller en vej hjem til os selv.

EP 001 – Sex med dig selv  

d. 12. april 2020

Hvis du vil have bedre sex, skal du starte med dig selv, da det er her din nydelse kommer fra.

Robert Lubarski taler med den universelle bevidsthed, om hvordan man kan røre ved sig selv og sine kønsdele med større indføling, hvordan vi giver bedre slip og om orgasme (også mandens). 

Vi taler om kroppens programmeringer og hvordan man bliver fri.

EP 000 – Pilot – 29. marts 2020

Hvem er vi og hvem er “Merlin”. Inden vi går igang med, at spørge dem på den anden side ud, om alt hvad de ved om kærlighed og sex, skal vi måske lige finde ud af, hvem de er og hvor de kommer fra. Måske skal du også kære lytter, lige vende dig til en podcast, hvor gæsten/gæsterne er et kosmisk råd bestående af mere end 2000 individer.