Se mere KØB Adgang

Sundhed – Hvad filtrerer du?

Sundhed er meget mere end fravær af sygdom.

Denne aften vil Quan Yin og Merlingruppen komme igennem og forklare vigtigheden af at være sund. Her er der ikke kun tale om mad og drikke, men også alt det, du føder din hjerne med via forskellige medier.

Merlingruppen vil komme ind på de filtre, vi bærer med os fra barndom, tidligere og nuværende liv, samt kollektive overbevisninger.

Ligesom du på en sommerdag med skarpt sollys tager solbriller på for at dæmpe lyset, trækker du også et filter ned over dine holdninger og følelser.

Det er naturligt, at man tager solbrillerne af, når man går indenfor og tager solbrillerne på, når man går ud.

Hvis vi kunne gøre det samme med vores følelsesmæssige filtre, når vi bevæger os i zoner, hvor vi ikke er helt sikre på andres intentioner, så vil vi kunne tage et filter på, der hedder, ”jeg sover lige på det”; ”jeg skal lige tænke over det” inden jeg siger ja. Når vi omvendt er med vores nære og kære, vil det således ikke være nødvendig med dette filter.

Merlingruppen vil denne aften lære dig at håndtere dine filtre.

Quan Yin, vil denne aften hjælpe dig med at opbygge din skelneevne. Skelneevnen kommer kun i kraft af dit erfaringsgrundlag. Såfremt du ikke har mærket noget, der er varmt, kender du ikke det, der er koldt. Så via dit erfaringsgrundlag vil hun hjælpe dig til at se, hvor udviklet du er i at kunne bruge din skelneevne.

Hvis du ikke anerkender alle erfaringer i livet, kan du ikke skelne imellem dem, og det gælder både gode og dårlige erfaringer, derfor vil du sandsynligvis gentage processerne om og om igen.

Denne aften handler derfor ikke kun om økologiske gulerødder, den handler om sundhed for sindet og kroppen, og den handler om nærvær.