fbpx

Oktober, 2021

02oct(oct 2)10:0003(oct 3)16:00After Awakening - En kanaliserings workshop

Event Details

After Awakening.

Denne meget spændende workshop er efterfølgeren på foråret workshop med titlen: Great Mind Great Awakening, hvor arbejdet med at have en storslået bevidsthed er medvirkende til en stor bevidstheds opvågning.

Det er ikke en forudsætning, at du deltog i foråret for at være med denne gang, men du skal være klar på at få værktøjer til, hvordan du bedst bevarer fodfæstet, når du har fået et Great Mind.

Der er mange spirituelle og åndelige bevidste mennesker, som hver dag underspiller sig selv for at passe ind i hverdagens liv og trummerum.

Derved rejser der sig en mængde spørgsmål om det at manifestere i livet, når du ved at alt er kærlighed, men ikke alt føles som kærlighed.

Temaerne på det 2 dages workshop vil derfor bl.a. indeholde:

Når jeg føler, at jeg har fundet kærligheden til mig selv og set lyset i verden, hvordan bevarer jeg det uden at blive udsat for projektioner?

Hvordan opbygger jeg større tillid og tro til mig selv og den kærlighed, som blomstrer i mig?

Hvordan står jeg ved mig selv uden at møde kamp- men forståelse?

Hvordan tiltrækker jeg ligesindede med dyb forståelse i, at vi inspirerer hinanden til et bedre sted uden konkurrence og sammenligninger?

Hvordan bliver jeg tryg udenfor min komfort zone?

Hvordan finder jeg kærligheden eksternt uden at tilføre den anden et mindre værd?

Hvordan bevarer jeg et objektivt syn på verden uden at dømme andre?

Ovenstående er nogen af de temaer, der bliver arbejdet med sammen med de øvrige spørgsmål, som dukker op under workshoppen.

På de 2 dage vil der være fysiske og teoretiske øvelser fyldt op med dyb viden og forståelse for den udfordrende vej, det er at bære lyset i sig selv.

Så for alle, der er ved at vågne op eller allerede er vågne, vil denne workshop give en stor indre ro i, at alt er, som det skal være, og du vil være klar til at håndtere alt, hvad der kommer til dig uden kamp, uden nederlag, men med en dyb forståelse og en empati for, at alle er det helt rigtige sted.

Dato: Lørdag d. 2. oktober – Søndag d. 3. oktober
Tid: kl. 10-17.
Pris: 1.800 kr. inkl. te, kaffe og frokost.
Overnatning: 400 kr. inkl. aftensmad og morgenmad.
Tilmelding
”Begrænset holdstørrelse”
e-mail: info@dennissoendergaard.dk
SMS: +45 2916 4455

Time

2 (Lørdag) 10:00 - 3 (Søndag) 16:00

Location

High Vibrations Center

Strandskovvej 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X